Skip to main content
ARCHITECTUUR IS BELEVING.

Sfeervolle plekken ontwerpen. Warme omgevingen, architectuur voor het hart. Het vak van architect is het bij elkaar brengen van techniek en sfeer. Met die visie werken wij aan plannen op alle schaalniveaus, van gebiedsontwkkeling tot bouwkundige detaillering. Omdat alle schaalniveaus samen voor een omgeving zorgen die je raakt. Het gaat erom dat mensen zich prettig voelen.

Dat is onze passie

GOEDE ARCHITECTUUR IS WAARDEVOL.

Door de juiste atmosfeer te creëren die past bij de plek en de functie halen wij het maximale uit de locatie. De kunst van waardevolle architectuur maken is de middelen optimaal in te zetten zodat een geliefde omgeving ontstaat. Het gaat er ten slotte om concepten te ontwikkelen die meerwaarde bieden voor alle betrokken partijen.

Bekijk onze projecten

STERK IN VISUALISATIE.

En daar zijn we best trots op. In alle fases van het project wilt u inzicht in het project. Dit draait allemaal om visualisatie. Hiervoor beschikken wij over een brede range van technieken: van handschetsen en digitale 2D technieken tot 3D modelling. In onze tekeningen ervaart u al iets van de warmte en vriendelijkheid van onze ontwerpen.

Altijd sterk tekenwerk

MAAKBARE EN DUURZAME KWALITEIT.

Omdat wij projecten willen realiseren die van blijvende waarde zijn is techniek een pijler van ons bedrijf. We hebben veel technische know-how en houden van een integrale aanpak. Wij hebben een grote kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid, bouwfysica en bouwconstructie in huis. Wij gaan voor maakbare en haalbare architectuur in een beheersbaar proces.

Wij zijn niet bang voor techniek

BIM. INTEGRAAL SAMENWERKEN IN 3D.

Wij werken met de laatste technieken op het gebied van Building Information Modelling. Onze ontwerpen worden integraal 3d uitgewerkt in Revit. De grote voordelen: efficiëntie in bouwkosten, beheersing PvE, reductie faalkosten, automatisering van staten, afstemming tussen de disciplines. Daarnaast is het ook mogelijk het BIM model in de gebouw beheer fase in te zetten voor een effectiever gebouwbeheer. Ook hebben wij ervaring met BIM coördinatie en clash control d.m.v. Solibri. Wij zijn met onze werkwijze een vaste partner van diverse marktpartijen.

Alles over BIM

BETROUWBAAR. ERVAREN.

Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring in het vak. Wij zijn een team van ervaren professionals. We weten hoe we hoge kwaliteit kunnen realiseren binnen scherpe budgetten en planningen. Daarom zijn we een betrouwbare partner voor tal van opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers

SAMENWERKEN ZIT IN ONS BLOED.

Wij zetten onze creativiteit graag dienstbaar in. Wij vinden het een uitdaging om oplossingen te vinden die de verschillende belangen verenigen. We verstaan ons vak en begrijpen en vertalen de dromen en kaders in realistische producten. Wij zijn teamspelers: vragend, luisterend, meedenkend, steeds zoekend naar nieuwe oplossingen voor een optimaal resultaat.

Onze opdrachtgevers

PERSOONLIJK. BETROKKEN.

Een persoonlijke benadering waarbij u centraal staat. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen wensen en behoeftes. Dit is ons uitgangspunt bij iedere opgave. We zoeken ernaar de wensen zo helder mogelijk in beeld te brengen en we houden niet op voordat we creatieve oplossingen hebben geformuleerd die ook tegenstrijdige wensen verenigt. U wilt immers meer dan een gebouw. Dat inspireert ons.

Ons team